Education

76 pages
104 views

Test Bank for Managing Human Resources 17th Edition by Snell

of 76
All materials on our website are shared by users. If you have any questions about copyright issues, please report us to resolve them. We are always happy to assist you.
Share
Description
Test Bank for Managing Human Resources 17th Edition by Snell Link full download: https://getbooksolutions.com/download/test-bank-for-managing-human-resources-17th-edition-by-snell/
Transcript
  • 1. Test Bank for Managing Human Resources 17th Edition by Snell Managing Human Resources: 17th Edition Test Bank – Snell Link download full: https://getbooksolutions.com/download/test-bank-for- managing-human-resources-17th-edition-by-snell Sample Chapter 11 1. Benefits generally account for approximately 14 percent of payroll costs. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 2. Surveys show that employees who are satisfied with their benefits are more likely to be satisfied with their jobs. a. True b. False ANSWER: True
  • 2. POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 3. Generation Y employees are less likely to be concerned with having pensions than Baby Boomers. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 4. Most online benefits systems are adaptable and transfer information with full security. a. True b. False ANSWER: False
  • 3. POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 5. There has been a reduction in the number of single-parent families and two- earner couples in the workplace than there have been in the decades past. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-11 – MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 6. Typically, employees are offered a basic or core benefits package of life and health insurance, sick leave, and vacation. a. True b. False ANSWER: True
  • 4. POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 7. Employers are tailoring their benefits programs to be family-friendly, because employees desire more work-life balance. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 8. A need for a new benefit should be established through consultation with employees before it is introduced. a. True b. False ANSWER: True
  • 5. POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 9. To accommodate the individual needs of employees, it would be desirable for employers to implement a cafeteria plan. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 10. An advantage of flexible benefit plans is that if employees make poor selections and do not use their benefits, it saves the employer money. a. True b. False ANSWER: False
  • 6. POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 11. Compensation specialists often see flexible benefits plans as ideal. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 12. The Social Security Act was designed to protect workers against the loss of earnings resulting from old age and unemployment. a. True b. False ANSWER: True
  • 7. POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 13. Employees can sue employers who deliberately mislead them about health and welfare benefits. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 14. When communicating benefits packages to employees, using a uniform method or technique is recommended for consistency, so that everyone hears the same message in the same way. a. True b. False
  • 8. ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 15. Although some government programs provide money to people with partial disabilities or short-term disabilities, Social Security does not. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 16. Generally speaking, a firm with a record of laying off large numbers of employees will have to pay a lower rate than those that do not. a. True b. False
  • 9. ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 17. The Social Security program is funded by a tax paid by an employer, based on an employee’s earnings. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 18. In order to qualify for Social Security benefits, all individuals must be at least 65 years of age. a. True b. False
  • 10. ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 19. To be eligible for Social Security disability benefits, an individual’s disability must have existed for at least one year and must result in, or be expected to result in, death. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 20. Workers who are laid off are eligible for 52 weeks of unemployment insurance per occurrence. a. True b. False
  • 11. ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 21. Workers’ compensation programs serve to prevent financial disaster to employees who are injured or become ill through their work. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 22. Workers eligible for unemployment benefits must submit an application for unemployment compensation with their state employment agencies, register for available work, and be willing to accept any suitable employment that may be offered to them. a. True b. False
  • 12. ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 23. One of the major problems of workers’ compensation programs is that an injured employee faces substantial legal expense to obtain a settlement. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 24. Workers’ compensation laws provide uniform compensation to disabled workers regardless of the state in which they work. a. True b. False
  • 13. ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM TOPICS: Bloom’s: Knowledge 25. Workers’ compensation insurance rates depend on the seriousness of the occupations, each state’s level of benefits for injuries, and the company’s frequency and severity of employee injury. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 26. The Consolidated Omnibus Budget Reconciliation Act requires all employers to provide health care coverage to employees and their spouses for 12 months following termination, death, or divorce of an employee.
  • 14. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 27. Under the Family and Medical Leave Act, a convenience store owner with 20 employees is required to provide up to 12 weeks of unpaid leave to an eligible employee for medical reasons. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 28. If an employee takes a leave of absence under the Family and Medical Leave
  • 15. Act, the employer must continue the employee’s medical benefits for the duration of the leave. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 29. The Family and Medical Leave Act permits substitution of paid leave and vacation during leave. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
  • 16. 30. Under the Family and Medical Leave Act, an employee returning to work does not necessarily have to be restored to his or her original job or to an equivalent job. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 31. As of 2014, firms that employ 50 or more people who work 30 or more hours per week but do not offer them health insurance will have to pay a penalty to the government. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
  • 17. 32. Some states provide rights to employees that are lesser than those provided by the Family and Medical Leave Act. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-2 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 33. Health care plans only cover medical, surgical, and hospital expenses. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 34. Today, the majority of U.S. employees get health coverage through their
  • 18. employers. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 35. To contain health care costs, an employer may increase an employee’s deductible amount or co-payments. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 36. Employers pay a fixed annual fee to a health maintenance organization to cover
  • 19. a majority of their employees’ medical costs. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 37. Employee costs for medical services provided by a health maintenance organization (HMO) vary according to the type of service and how often the employee needs it. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension
  • 20. 38. A preferred provider organization (PPO) is a group of physicians who establish an organization that guarantees the quality of health care provided by a health maintenance organization (HMO). a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 39. Unlike preferred provider organizations (PPOs), where employees may have little choice in the doctor they see, health maintenance organizations (HMOs) allow employees to select their doctor of choice from a list of physicians. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
  • 21. 40. Employees do not have to pay taxes on the amounts they are reimbursed under a health reimbursement account. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 41. The “payment for time not worked” category of benefits includes all absences from work except sick leaves and personal leaves taken by employees. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-3 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
  • 22. 42. One estimate is that the “payment for time not worked” category of benefits comprises a large expenditure, which is over 25 percent of the employer’s total payroll costs. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-3 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 43. According to the “payment for time not worked” category, all workers are guaranteed at least ten paid holidays each year. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-3 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge
  • 23. 44. Severance pay plans grant employees weekly benefits in addition to state unemployment compensation. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-3 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 45. Severance pay is considered a supplemental unemployment benefit. a. True b. False ANSWER: False POINTS: 1 DIFFICULTY: Moderate LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-3 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Comprehension 46. Supplemental unemployment benefits are not required by law and are usually
  • 24. funded by an employer. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-3 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 47. Almost all workers with health coverage receive mental health benefits as part of their plans. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge 48. It is not uncommon for larger companies to cut the health care plans they once
  • 25. provided their retirees. a. True b. False ANSWER: True POINTS: 1 DIFFICULTY: Easy LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.11-1 NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic
  • We Need Your Support
    Thank you for visiting our website and your interest in our free products and services. We are nonprofit website to share and download documents. To the running of this website, we need your help to support us.

    Thanks to everyone for your continued support.

    No, Thanks